Tøj og mode

Lån nemt penge til at udskifte din garderobe

Savner du at få noget nyt tøj i din garderobe, men har du ikke lige pengene til at gå ud og handle ind for, kan det være en god idé at overveje at tage et mindre lån, så du har mulighed for at købe nyt tøj her og nu, i stedet for at skulle vente i flere måneder på at få sparet samme beløb op.

Bestem selv hvor meget du vil låne

Hvis du vælger at ansøge om et lån på nettet, har du den fordel, at du selv kan bestemme, hvor meget du har lyst til at låne. Du skal bare indtaste det beløb, du gerne vil have sat ind på din konto.

Der er dog nogle minimum og max beløb hos udbyderne. Nogle låner eks. fra 1.000 til 5.000 kroner, andre fra 5.000 til 25.000 kroner, mens andre tilbyder mindre eller større beløb. Så du skal lige finde en udbyder, der rent faktisk tilbyder den mængde penge, du gerne vil have til at shoppe for. Lån penge nu og her.

Mulighed for at købe på afbetaling flere steder

Der er også mange, især online tøjbutikker, der giver dig mulighed for at købe dit tøj på afbetaling. Det kan være et godt alternativ til dig, der ikke er interesseret i eller har mulighed for at tage et “almindeligt” lån.

En service som Viabill har lavet rigtig mange samarbejder med butikker i Danmark om, at du kan betale købet af i mindre portioner. Med andre ord kan du eksempelvis købe noget tøj til 900 kroner, og så i stedet for at skulle af med 900 kroner her og nu, kan du månedligt betale 300 kroner over de næste tre måneder. Det er meget smart.

Betal af på dit lån i små bidder

Når du tager et lån, har du mulighed for at købe noget stort eller dyrt nu og her, uden at du skal bekymre dig om den fulde betaling samtidig. Betalingen sker i etaper, som gør det muligt for dig at dele den op i mindre bidder.

Det kan eks. være meget nemmere at overskue en månedlig betaling på 100 kroner i en periode, i stedet for at skulle lægge mange tusinde kroner her og nu for noget, du gerne vil have. Derfor kan et lån gøre en betaling meget mere overskuelig for mange mennesker.

Ansøg om et lån nemt og hurtigt fra din mobil

Vil du gerne have pengene, mens du er på farten, er det heller ikke noget problem. Du kan nemlig akkurat lige så nemt ansøge om et online lån fra din mobil, som du kan ansøge fra din PC eller tablet, så længe du bare har adgang til nettet og er udstyret med en smartphone.

Du skal oftest bare have et gyldigt NEMid ved hånden, men nu om dage går vi jo næsten ingen steder uden at have det med os, så det bør ikke være noget problem lige at bekræfte lånet med det.

Lån nemt penge til at udskifte din garderobe
Lån nemt penge til at udskifte din garderobe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.