Smid ikke dit tøj ud – gør dette i stedet

Har du en masse tøj, som du ikke kommer til at bruge mere, og som du bare gerne vil af med, kan det være, at du går med tanker om bare at smide det ud. Men der er altså meget bedre måder at skille sig af med tøj på. Her kommer vi med et par gode idéer til, hvad du kan gøre med dit tøj, hvis du gerne vil skille dig af med det på en god måde, så det ikke kommer til at skade miljøet eller lignende.

Find foldegardiner efter mål i dag.

1 – Giv det til din lokale genbrugsbutik

For det første kan du jo vælge at give tøjet til din lokale genbrugsbutik. Der er mange genbrugsbutikker landet over, og der er sikkert også en i nærheden af, hvor du bor. Det er meget nemt at give tøj til disse butikker, og har butikken ikke åbent, eller har du bare ikke lyst til at snakke med en i butikken, kan du også bare vælge at aflevere tøjet i deres container, som også tit er at finde i byen. Enten foran butikken eller rundt omkring i bybilledet, hvor du sikkert har lagt mærke til dem.

2 – Lad dine venner vælge det de kan bruge

Du kan også vælge at holde et åbent hus af en art, hvor du lader dine venner vælge det, de kan bruge. På den måde er du sikker på, at en del af dit tøj kommer videre til personer, der kan bruge det, og som rent faktisk har lyst til at gå med det igen. Så kan det komme ud fra den bagerste del af dit klædeskab og rent faktisk blive anvendt, som det var meningen, dengang det enkelte stykke tøj blev produceret i tidernes morgen.

3 – Sælg det

Sidst, men ikke mindst, er der jo også gode muligheder for at sætte tøjet til salg. Der er mange sider på nettet, hvor du har mulighed for at sætte tøjet til salg, og det kan jo være, at du kan lave dine gamle klæder om til kolde kontanter i stedet for. På den måde kan du få penge til at købe noget tøj, som du rent faktisk kan bruge her og nu. Det er ikke sikkert, at du kan få solgt det hele, men måske kan du komme af med en god del af det, og det er jo bedre end ingenting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.