FAQ

Om Closay

Hvad er Closay?

Closay er et bruger-til-bruger community, hvor kvinder kan leje kjoler af hinanden. Som udlejer kan du let tjene penge på at udleje dine kjoler. Som lejer kan du låne flotte kjoler til en brøkdel kjolernes købspris. Det er win-win for begge parter.

Hvem kan tilmelde sig?

Kjoler er for alle, og alle kvinder – uanset alder, bopæl og tøjstil – er mere end velkomne i Closays community.

Hvad koster det?

Det koster intet at oprette sig og uploade sine kjoler.
Lejeprisen for en kjole fastsættes af udlejer og ligger typisk på 200 - 450 DKK for tre dage.
I prisen inkluderes et procentbaseret servicegebyr.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan downloade Closays app til både iOS og til Android. Så kan du hurtigt komme i gang med at leje og udleje kjoler.

Oprettelse af annoncer

Hvad kan jeg udleje?

På Closay elsker vi kjoler. Og du kan udleje alle typer kjoler: korte, lange, til hverdag og til fest. Det eneste kriterium er, at kjolerne er i god stand.

Hvordan opretter jeg en annonce?

Du opretter en annonce ved at trykke på ikonet for "opret vare" i bunden af din startskærm. Herefter kan du tilføje billeder fra din telefon eller tage nye direkte i appen.

Vælg mellem forskellige kategorier, som din kjole passer under. Det gør det nemmere for lejer at finde frem til netop din kjole.

Hvor meget skal jeg tage i betaling?

Det er helt op til dig. Closay udregner et forslag på en lejepris for tre dage, når du opretter kjolen. Prisforslaget er baseret på de informationer, du giver om kjolen, og derfor anbefaler vi, at du vælger den foreslåede pris.

Hvordan tager jeg gode billeder til min annonce?

Skal din kjole udlejes, er det vigtigt, at den fremstår godt på billedet i annoncen. Vi har udviklet en guide til, hvordan du tager gode billeder af din kjole. Den finder du, når du går i gang med at oprette en kjole

Kan jeg lukke min annonce?

Hvis du ikke længere vil udleje din kjole, kan du deaktivere din annonce. Tager du på ferie og derfor kun ønsker at lukke din annonce midlertidig, genaktiverer du bare annoncen, når du er hjemme igen.

Min annonce blev ikke godkendt. Hvorfor?

Alle annoncer godkendes af teamet bag Closay. Det gør vi for at sikre, at det kun er kjoler af god kvalitet, der kan udlejes. Hvis din kjole ikke er blevet godkendt, kan det skyldes, at enten billedet eller din kjole ikke fremstår i god nok kvalitet.

Bestilling

Hvordan laver jeg en aftale med udlejer?

Når du har fundet en kjole, indtaster du de datoer, du ønsker at leje den og trykker "Lej nu". Dine betalingsoplysninger bliver registreret, og herefter kan du via beskedsystemet aftale nærmere om afhentning med udlejer. Din betaling bliver først opkrævet, når udlejer godkender din anmodning.

Hvor længe kan jeg leje en kjole?

En kjole kan lejes i enten 3 eller 6 dage. Der er gives rabat på dagsprisen, når der lejes i 6 dage, så der er god fornuft i at låne og bruge kjolen et par ekstra dage.

Hvad hvis der ikke er nogen kjoler nær mig?

Start trenden! Vi ekspanderer kraftigt og gør vores bedste for at nå ud til alle danske byer. Tjek eventuelt om en naboby har den kjole, du står og mangler.

Kan jeg annullere min bestilling?

Ja, før lejeperiodens start er det altid muligt at annullere din bestilling. Du kan selv annullere din anmodning, hvis udlejer endnu ikke har accepteret den.

Hvis udlejer har accepteret din anmodning, skal du hurtigst muligt gøre udlejer opmærksom på annulleringen via appens beskedsystem. Derefter kan udlejer annullere bestillingen og leje kjolen ud til en anden.

Hvad hvis jeg ikke får svar på min bestilling?

Hvis udlejer ikke har godkendt din anmodning, annulleres bestillingen automatisk efter kl. 24.00 første dag af lejeperioden. Du kan også selv annullere din anmodning før.

Afhentning og tilbagelevering

Hvordan afhenter og tilbageleverer jeg kjolen?

Det aftales let og hurtigt med udlejer. Efter bestilling kan I aftale afhentningssted og tidspunkt via appens beskedsystem. Der er plads til fleksibilitet, og det er helt op til jer, hvad der passer bedst. Det samme gælder for tilbagelevering.

Kan jeg få kjolen leveret?

Kutymen er, at lejer selv står for afhentning af kjolen hos udlejer. Men har du fundet den perfekte kjole i en anden by, kan du forhøre udlejeren om muligheden for levering pr. post. Det er helt op til udlejer – så forhør dig gerne, inden du booker kjolen.

Hvad gør jeg, hvis kjolen ikke passer mig?

Hvis kjolen ikke passer eller lever op til dine forventninger, kan du sammen med udlejer annullere udlejningen via appen.

Skal jeg vaske kjolen, inden jeg tilbageleverer den?

Som udgangspunkt står udlejer for tøjvask. Den metode er valgt, for at sikre at kjolen bliver vasket på den måde, som udlejer ønsker. Du kan selvfølgelig aftale en anden måde med udlejer, hvis det passer jer bedre.

Betaling

Hvordan betaler jeg?

Du betaler i appen, når du bestiller en kjole. Her kan du benytte alle gængse betalingskort.

Pengene reserveres straks på din bankkonto, men sendes først til udlejer tre dage efter udlejningen. På den måde er I begge sikret en tryg handel.

Hvornår får jeg min betaling?

Så snart du accepterer lejers anmodning om at låne din kjole, bliver pengene reserveret på lejers konto. Pengene bliver sat ind på din konto, tre dage efter udlejningsperioden er endt. På den måde er I begge sikret en tryg handel.
Boersen
Ekstrabladet
Tv2
Berlingske
Elle
Metroxpress