Brugsvilkår

I det følgende kan du læse om vilkårene ved brug af Closay, både som udlejer og lejer. Herunder findes også betingelserne for oprettelse af en brugerkonto. Dette er at betragte som en juridisk aftale med Closay og dig som bruger.

Hvis du er i tvivl om vilkårene og har spørgsmål hertil, er du meget velkommen til at kontakte Closay-teamet via “Kontakt os” i appen. Du kan også skrive til os i en besked på vores Facebook-side.

“Closay” er drevet af Closay IVS, CVR-nr. 37167517, Porcelænshaven 26 1. sal, 2000 Frederiksberg (herefter kaldet ”Closay”).

1. Brugerprofil

Adgang til de udbudte ydelser på Closay kræver en registreret brugerprofil. Gæster kan se et preview, men det er kun fuldt registrerede brugere, der er i stand til at se hele udvalget og handle i appen. At oprette en brugerprofil er gratis, uanset om du påtænker at benytte Closay til udleje, leje eller begge dele. Ved brugeroprettelse accepteres det at afprøve Closays nyhedsbrev, som altid kan afmeldes.

Medlemskab af Closay bliver etableret og er gyldigt, når brugeren første gang logger ind via Facebook. Ved denne brugeroprettelse accepteres samtidig de på denne side beskrevne brugsvilkår. Accept af brugsvilkår er påkrævet for at kunne oprette en brugerprofil på Closay. Brugeren bekræfter samtidig, at indtastede medlemsoplysninger (navn, adresse og e-mail adresse) er korrekte.

Closay forbeholder sig retten til at afslå eller opsige enhver brugerprofil, uden påkrævet forklaring og uden varsel.

2. Ydelser

Brugere af Closay har adgang til en formidlingsplatform for privat udlejning af beklædningsgenstande, mere specifikt kjoler. Platformens annoncer dannes alene af brugere, men Closay forbeholder sig retten til at redigere og slette opslag.

En generel godkendelsesprocedure af annoncer foretages, og alle annoncer bliver godkendt af Closay før visning. Closay bærer dog (trods eventuelt accept) ikke ansvar for indholdet. Dette gælder heller ikke for brugernes tilføjelse af tekster/billeder, der måtte bryde ophavsret. Brugere står selv til ansvar for oplyst information og materiale.

3. Betaling

Udlejer fastsætter pris ved oprettelse af annonce, og prisen gælder for en 3-dages lejeperiode. Closay udregner en anbefalet pris baseret på den oplyste information (f.eks. mærke, størrelse og opr. købspris) og den deraf vurderede efterspørgsel. Det er dog helt op til brugeren selv at bestemme den endelige lejepris. Closay udregner automatisk prisen for en 6-dages lejeperiode. Den viste lejepris på Closay er altid den gældende. Det er ikke tilladt at aftale en anden pris med en lejer, med mindre annonceprisen også ændres.

Ved booking af en kjole angives kreditkortet, hvorfra pengene trækkes efter udlejningen. Beløbet bliver reserveret på kreditkortet indtil udlejeren har accepteret lejeanmodningen. Annulleres udlejningen, bliver der ikke trukket penge på kreditkortet.

Udbetaling af beløbet til udlejers bankkonto sker 3 dage efter udlejningens sidste dag. Efter denne dato kan Closay ikke hjælpe med at tilbageholde penge og konfliktmægle. Lejeren forpligter sig af denne grund til at kontakte Closay hurtigst muligt, hvis en udlejning ikke forløber som aftalt (til trods for udlejers accept af lejeanmodning på platformen). Closay vil gerne hjælpe i tilfælde af en konflikt mellem brugere, men forbeholder sig retten til ikke at konfliktmægle mellem lejer og udlejere i visse situationer, hvor det måtte vurderes uhensigtsmæssigt.

Betalinger bliver faciliteret via en betalingsinfrastruktur ejet af vores betalingsserviceudbyder. Ved accept af Closays brugsvilkår accepterer du ligeledes betingelserne for brug af vores betalingsserviceudbyders tjenester. Betingelserne finder du ved at klikke her.

5. Markedsføring

Enhver form for reklame til tredjeparts hjemmeside/forretning, direkte eller skjult, er ikke tilladt på Closays platform. Closay forbeholder sig retten til at slette indhold på platformen og til at tage yderligere retsskridt såfremt nødvendigt.

6. Brugerens særlige forpligtelser

Brugeren står inde for, at alt data oplyst af brugeren er korrekt, og at brugeren ikke vil gøre brug af Closays platform til andet end kontakt-relateret formidling af kjoleudlejning. Al kommunikation på Closay behandles som udgangspunkt fortroligt, men ved mistanke om snyd forbeholder Closay sig retten til at analysere konkrete brugeres korrespondance.

7. Ansvarsfraskrivelse for Closay

Closay er udelukkende en mellemmand, der udbyder formidlingsplatformen og påtager sig ikke ansvar derudover. Formidlingen af tøjudlejning foregår på brugernes eget ansvar, og Closay hæfter ikke økonomisk for eventuelle skader eller stjålne genstande ved tøjudlejningen.

Brugeren accepterer, at Closay ikke står til ansvar for benyttelse af platformens formidlingsservice, herunder andre brugeres anvendelse. Tøjudlejning sker mellem udlejer samt lejer og vedrører i intet tilfælde Closay.

Closay kan ej heller drages til ansvar for økonomisk tab i andre henseende (f.eks. ved misbrug af copyright på tekster/billeder).

8. Ændring af brugsvilkår

Closay forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre disse brugsvilkår. Den nyeste udgave af Closays brugsvilkår vil altid kunne findes i appen. Disse brugsvilkår er sidst opdateret d. 6. september 2016.

Boersen
Ekstrabladet
Tv2
Berlingske
Elle
Metroxpress